כאב ראש בזמן זעם ובכי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/08/2022 | 20:37 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת 4 מופנקת קצת בראיה ברוך השם קרה פעמיים כאשר היא התנהגה תנהגות לא רצויה הענשתי אותה שלא תשחק במשחק שהיא אוהבת היא התחיל לבכות לבכות ולצרוח והתעצבנה ובכי בלי הפסקה תוך צרחות כמובן שהיא רוצה לחזור לשחק אחרי שהכלתי להרגיע אותה ותוך כדי הרגעה אמרה לי שהראש כואב לי ואחרי הרגעה היא חזרה לשחק כרגיל האם הבכי ועצבנות והלחץ והצרחות גורם לכאב ולחץ בראש אני אמא קצת דאגנית והתחלתי לחשוב על המשפט הזה חוץ מזה היא בראיה

שלום, כן. יתכן שהבכי והעצבנות גרמו לבתך כאב ראש. אם כאב הראש קל וקצר, וחולף מיד כשהיא נרגעת - כנראה שאין מה לדאוג. יש לשלול לחץ דם גבוה בזמן כאב הראש. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים