אילוזיה בזמן עצירת רכב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

27/07/2022 | 15:06 | מאת: טובה

שלום, רשית פונה אלייך, כי לא מצאתי פורום מבוגרים בנוירולוגיה. אני בת 65 ולפני יומיים קרה לי מקרה הזוי (אולי הזיה?) בזמן נהיגה, עמדתי ברמזור ובכל זאת הרגשתי כאילו אני ממשיכה לנסוע לאט. לציין שמשני צדדי, גם עמדו ברמזור. מיד הרמתי את בלם היד. וזה עבר. קרה לי פעמיים באותה נסיכה קצרה בבוקר. בשתי עצירות שונות. וקרה לי בעבר, לפני כ-3 חודשים, פעם אחת בלבד. האם נקלת בבעיה כזו? האם עלי לבדוק נוירולוגית? אני קצת מוטרדת, אודה על תשובה מהירה

טובה שלום, עלייך לפנות גם לנוירולוג וגם לרופא אף אוזן גרון. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים