כאב באזור הוריד ביד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/02/2022 | 21:36 | מאת: ליה

שלום, אני בת 16, ובעוד פחות משבוע בדיוק מסיימת טיפול בדיאמוקס בעקבות ארוע PTC שהיה לי בסוף אוקטובר (כלומר טיפול כבר כמה חודשים). עברתי המון בדיקות נוירולוגית בחודשים האחרונים ואחת הבדיקות שזכורות לי היא כשנוגעים בעדינות בשתי הידיים ושואלים אם מרגישים את אותו הדבר בשתיהן. עד כה הכל היה תקין, אך כבר יומיים יש לי כאבים ביד שמאל קרוב לפרק כף היד באזור הורידים. אשמח לדעת אם זה אמור להדליק לי נורה אדומה, אם יש קשר בין הכאב לטיפול בדיאמוקס/PTC? אני צריכה לחזור למיון להיבדק שוב? תודה רבה

ליה שלום, לא נשמע לי שיש קשר בין הכאב בשורש כף היד לבין הטיפול בדיאמוקס או ל-PTC. המיקום של הכאב בשורש היד מתאים יותר לבעיה בפרק או בגיד. לא צריך לחזור למיון. פני לרופא המשפחה לשכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים