תינוק בן שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

09/11/2021 | 11:17 | מאת: אמא

שלום דר יש לי תינוק בן 1.9 מקסים חייכני תינוק שמח יודע ומבצע כל מה שאומרים ומסבירים לו.אוצר מילים מאוד יפה. כשאני הייתי משחקת איתו מגיל צעיר יותר הייתי נוהגת להעמיד בשורות חפצים כמו חיות שעומדות אז הייתי מעמידה אותם בשורה וכו שמתי לב שבתקופה האחרונה הוא תמיד מעמיד בשורות אותם אבל עוד כמה משחקים נוספים. כמו נגיד מגנטים כאלה עם תמונות עלם מעמיד בסדר של שורה וממש מישר אותם אפילו. הוא לא עושה את זה עם כל משחק הוא משחק עם לגו ובובות ובונה מגדלים משחק עם רוב המשחקים כפי שצריך לשחק אותם אבל יש משחקים שאוהב להעמיד בשורות ושיהיו מסודרים וישרים האם זה משהו שצריך לבדוק?

שלום, אם כל שאר התפתחותו תקינה לחלוטין, וגם אחות ורופאת טיפת חלב חושבות כך, אז לא נשמע לי שיש בעיה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים