ועוד שאלה בבקשה לדוקטור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/11/2021 | 21:08 | מאת: אורה

האם כאבים בשני הרגליים יכולים להיות מוסברים על ידי CRPS

CRPS עלול להופיע לאחר זמן מה בגפה נוספת או איזור גוף נוסף, וכן עלול להתפשט בו-זמנית לשתי גפיים. חשוב לפנות לרופא מומחה לכאב כדי לטפל בבעיה מוקדם ככל האפשר, ולמנוע נזק מצטבר והחמרה. צריך לזכור שכאב בשתי הרגליים יכול להיגרם מסיבות אחרות, כגון: בעיות בקצות עצבים, בשרירים, בחוט השדרה, בעיות בזרימה בכלי דם, ועוד. רק בריאות!

עלול להופיע לאחר זמן מה בגפה נוספת או איזור גוף נוסף, וכן עלול להתפשט בו-זמנית לשתי גפיים. חשוב לפנות לרופא מומחה לכאב כדי לטפל בבעיה מוקדם ככל האפשר, ולמנוע נזק מצטבר והחמרה. צריך לזכור שכאב בשתי הרגליים יכול להיגרם מסיבות אחרות, כגון: בעיות בקצות עצבים, בשרירים, בחוט השדרה, בעיות בזרימה בכלי דם, ועוד. רק בריאות!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים