מספר בעיות נורולוגית האם יכול להיות?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

13/10/2021 | 15:51 | מאת: שאלה לרופא

שלום רב לבת שלי יש בעיה נורולוגית מזה מספר שנים האם אחרי שנים יכולה לצוץ לה עוד בעיה נורולוגית? האם לילד או למבוגר יכול להיות 2 בעיות נורולוגיות או יותר תודה רבה

שלום, אמנם לא כתבת שום פרטים על מהות הבעיות, אבל כן, יכולות להיות שתי בעיות נוירולוגיות לכל אחד מאיתנו, ואף יותר. לעיתים כשיש בעיה נוירולוגית מסוימת, יש סיכוי גבוה יותר לבעיות ספציפיות באותו מטופל. למשל: אם יש למישהו הפרעת קשב, אז יש סיכוי גבוה יותר שיהיו לו גם לקויות למידה, לעומת מישהו שאין לו הפרעת קשב. דוגמה נוספת: אם יש למישהו טיקים, אז יש סיכוי גבוה יותר שהוא יחווה חרדה, לעומת מישהו שלא היו לו טיקים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים