קשיי הירדמות של ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/10/2021 | 19:52 | מאת: דפנה

כבוד הדוקטור לבתי בת 5 יש קושי גדול להירדם .שמענו על מלטונין .האם זה בטוח לתת מלטונין לילדה בגיל כזה תודה

דפנה שלום, בעיקרון אפשר לתת מלטונין גם בגיל 5 שנים, אבל לא נותנים סתם, אלא רק במקרים מיוחדים. אתם צריכים לפנות לרופא הילדים שלכם כדי לברר מה הרגלי השינה של בתך ולמה היא לא נרדמת. למשל, אולי אתם שולחים אותה לישון מוקדם מדי, או שהיא ישנה בצהריים ולא זקוקה ליותר מדי שעות שינה, או שהיא מפחדת ממשהו, או שהיא צריכה יותר זמן עם ההורים, או סיבה אחרת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים