קשיי בליעה לאחרונה התחיל כתוסף לסימפטומים נוספים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

30/08/2021 | 20:17 | מאת: נוח

שלום הבת שלי בת 12 בכמה חודשים האחרונים סובלת מקשיי נשימה, ובשבועיים האחרונים התחילה במוסף גם להשתעל ומדי פעם מתלוננת על תחושת מחנק/ קושי בבליעה שהיא מכניסה מים לפה, או אוכלת צ’יפס, כאילו זה עוצר לה את הנשימה והיא מאוד נבהלת מזה. עשינו בירור עם רופא ריאות אבל בנתיים לא נמצא משהו חריג. האם בעיית בליעה שכזו יכולה לנבוע ממקור נוירולוגי/ בעיה במוח?

נוח שלום, קשיי נשימה וקשיי בליעה למים וצ'יפס בלבד יכולים להיגרם ע"י מספר סיבות. עליכם לפנות לרופא אף אוזן גרון, ובמקביל לנוירולוג ופסיכיאטר של ילדים ונוער. שנה טובה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים