diffuse axonal injury

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/08/2021 | 17:28 | מאת: דודי

שלום רב האם יש דרך לרפואה אפילו בחוץ לארץ לטפל ב diffuse axonal injury קשה שגורם לחוסר הכרה תודה רבה

שלום, השאלה מה היה מנגנון הפגיעה המוחית, מה מידת הנזק המוחי ומה מיקומו, בן כמה המטופל, מה הרקע הבריאותי שלו, מה מצבו הכללי כעת, וכמה זמן עבר מהפגיעה. אני ממליצה להתייעץ עם הנוירולוג שמכיר את המטופל/ת הכי טוב לגבי טיפות תרופתי ושיקומי ולגבי תא לחץ. בברכה

להתייעץ עם הנוירולוג, וחשוב ביותר גם עם הרופא השיקומי. שנה טובה ובריאה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים