ניתוק...??............

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

29/07/2021 | 16:17 | מאת: אמא

שלום יש לי בת שנתיים ותשעה חודשים שלשום במקרה קראיתי על פרכוס ניתוק והייתי מקווה שלא קראיתי על זה כי התחלתי להרגיש אולי יש משהו לבת שלי לפעמים אני מבחינה שהיא מסתכלת על דבר מסוים מולה אבל אם נוגעת בה או קורא לה עונה לי .זהף קוףרףה לשנייה אולי .זה לא קורה באמצע פעילות או אוכל או משחק אף פעם לא קרה שהיא כך בוהה .אבל לפעמים זה קורה כאשר היא מחכה או מסתכלת על משהו למשל אתמול הייתי באוטו והיא חכתה לי להוריד לה את החגורה ראיתי אותה מסתכלת על הכיסא שמולה ומורכזת בה ואז נגעתי בה וקראיתי ענתה לי הסתכלה עליי וירדה מהאוטו כל האירוע היה אולי 3 שנות ..אבל אני קצת פחדנית ואחרי שקראיתי על הפרכוס התחלתי לפחד שהיא תתסתכל באופן בוהה על דבר ...אין לה סימנים של איבוד הכרה או שוני בהסתכלות העיניים אבל לפעמים זה קורה כאשר או מחכה או עייפה אבל מגיבה לי אם קוראת לה או נוגעת בה...אף פעם לא עזבה פעילות והייה לה כזה דבר האם לפעמים ילדים יד להם כזו התנהגיות אשמח לתשובה

שלום, אם בתך מגיבה מיד לגירוי קול או מגע ומסתכלת עלייך - זה לא ניתוק אפילפטי. ניתוק שהוא פרכוסי מתבטא בחוסר תגובה למספר שניות, ולפי התיאור שלך נשמע שבתך מגיבה מיד. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים