בעיות זיכרון ושיווי משקל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

20/07/2021 | 14:48 | מאת: יצחק

שלום אני יוצא עם בחורה תקופה לא קצרה ושמתי לב שיש לה בעיות זיכרון.לצורך הדוגמא היא שוכחת ומשאירה פרטים במקומות שביקרנו אך לפעמים שמה לב ונזכרת מיד אחרי כמה צעדים, לא זוכרת כל פרט באופן מדוייק(לא זכרה שהרכבתי משקפיים בפגישה השניה, היינו באולם קולנוע מסוים ופעם אחרת זכרה שהיינו באולם אחר...) סיפורים שסיפרתי זכרה את זה על נתונים אחרים וכדומה, נתקלת בחפצים בזמן הליכה, ויש לה חוסר שיווי משקל מדי פעם בזמן הליכה ועליה במדרגות(זיג זג). השאלה אם זה מצביע על בעיה רפואית או נוירולוגית ?

שלום, יתכן שלחברה שלך יש זיכרון פחות טוב משלך, או שהיא פחות מרוכזת ממך בפרטים. זה יכול להסביר גם היתקלות בחפצים. לךגבי חוסר שווי משקל ועליית מדרגות בזיג-זג - אני לא יכולה לחוות דעה בלי לראות זאת. לא ניתן לקבוע שום דבר רק על סמך המידע שנתת, ובודאי שלא ניתן לאבחן אם יש בעיה נוירולוגית. אם אתם יוצאים תקופה לא קצרה, נראה לי לגיטימי שתעלה את הנושא בפניה (כמובן באהבה ובשיא הכעדינות והרגישות), ואולי תקבל מענה לשאלתך, או שתוכלו לפנות ליעוץ נוירולוגי. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים