תנועה בפה.............

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

16/07/2021 | 13:11 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת 10 לפעמים כאשר היא מדברת עם מישהו או עמי ודבר שמפתיע אותה או סתם מתביישת עושה תנועה בפה שלה או מזיזה אותו או עושה תנועה שונה לא בהכרח אותה תנועה כאשר היא לבד או צופה בלטוויזיה או שקטה לא עושה כלום ואין לה תנועות בפה מהירות אין לה. כאילו התנועות קצת בשליטה שלה אבל היא אומרת שהיא מביעה על עצמה יש לציין שזה לא מושך תשמות לב אפילו בעלי אף פעם לא שם לב לזה אני מפחדת שזה יהיה טיק מה עליי לעשות האם להעיר לה שזה לא מראה יפה לעיין ולא רוצה שהיא תתרגל על תנועות אלה ולא כל פעם אותו תנועה בפה קצת לחוצה

שלום, לא לעשות כלום, לא להעיר לה, ובטח שלא לפחד. לעזוב אותה בשקט, לא להלחיץ אותה ולא להילחץ בעצמך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים