פרכוס פסיכוגניים......

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/07/2021 | 13:44 | מאת: אמא מודאגת

שלום הבן שלי בן 12... בשנתיים האחרונים התחילו אצלו פרכוסי רעד שדומה מאוד לאפלפסיה לאחרונה המקרים החמירו והפרכוסים של רעד בגוף כמו התחשמלות היו קרובים אחד לשני האתשפזנו בבית חולים האבחנה הייתה של התקפים פסיכוגניים pens את כל הבדיקות עברנו והאבחנה הייתה משני מומחים בכירים ..אופן הפרכוס הוא ער ומתפקד למה שקורה סביבו ואפילו לפעמים קורה כאשר הוא לבד והוא מסבר שהוא פרכס .. קראיתי קצת על התופעה אם אפשר להסביר לי מה עושים הלאה איך מטפלים מבחינה פסיכולוגית או נורולוגית האם יש סכוי שתעלם עם הטיפול אשמח לכוון

שלום, עניתי על שאלתך לפני מספר ימים, אך כעת אני רואה שהתשובה כנראה לא נשלחה. בכל מקרה, אם שני נוירולוגים בכירים חשבו שמדובר בפרכוסים פסיכוגניים, הרי שעלייך להתייעץ איתם, גם לגבי צורך בבדיקות כגון EEG או Video-EEG, וגם לגבי הטיפול שמתאים לבנך. בהצלחה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים