כאב ראש והתקפי ניסטגמוס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/07/2021 | 17:01 | מאת: אמא

רציתי לדעת מה הכוונה באם.אר.אי מוח כשכתוב,נשלל פקקת ורידית, פגם מילוי בסינוס הסגיטלי העליון מתאים לגרנולציה ארכנואידלית. הקומפלקסים האופטיים מעט רחבים ומפותלים ויש רושם להאדרה של הדיסקה/פפילה משמאל ללא תמונת empty sella ללוא מוקדי אות חריג במוח רטינציות ציסטיות גדולות בסינוסים המקסילריים. ברקע תסמונת רקמת חיבור ותסמונת פוטס תודה מראש

שלום, 1. אין חסימה או הפרעה בזרימת דם בורידים הגדולים של המוח. פגם המילוי הקטן הוא לא קריש דם אלא מרכיב נורמלי ותקין בחלל של אחד הורידים הגדולים. 2. עצבי הראייה מעט רחבים ומפותלים ויש רושם להאדרה של קרקעית העין - יתכן שקשור ללחץ תוך גולגלתי מוגבר. בלוטת יותרת המוח קיימת. מה כל זה אומר לגבי המטופל הספציפי שעשה את ה-MRI? לשם כך עלייך לפנות לרופא שהפנה ל-MRI, כי תשובה של MRI רלבנטית רק כשיודעים את כל הסיפור של המטופל. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים