אפילפסיה עמידה בילד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

16/06/2021 | 18:52 | מאת: גבי

לבני יש פרכוסים עמידים למרות ניסיון על כמה תרופות אפילפטיות .בוידאו EEG בזמן התקף הפעילות היא פרונטו טמפורלי ימנית אבל יש פעילות אינטראיקטלית טמפורלית שמאלית .כיצד היחס לממצא כזה האם ניתוח בצד ימין להסרת המוקד יכול לעזור

קודם כל, מתחילים ב"שלום" ומסיימים ב"תודה". לגבי שאלתך: אפילפסיה עמידה היא תמיד נושא מורכב, וכל ילד הוא מקרה בפני עצמו. לא ניתן לענות על שאלה כזאת במסגרת הפורום. עליכם לפנות לנוירולוג שמטפל בילד. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים