צפלוהמטומה לילד בן חודש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

16/06/2021 | 17:45 | מאת: צפלוהמטומה לילד בן חודש

היי הבן שלי הבן חודש ושבוע נולד עם צפלוהמטומה בצד שמאל בהתחלה זה הרגיש ממש נוזל ועכשיו הנוזל נספג ונשארה בלוטה קשה בראש.. ככה זה יישאר לו כל החיים? הייתי אצל רופא ילדים כולם אומרים שזה עובר קבעתי תור לנוירכירוג אבל התור ממש מאוחר. אשמח שתעזרי לי …תודה

שלום, כמובן שאני לא יכולה לחוות דעה מבלי שראיתי את בנך ובדקתי אותו. זה יהיה די רשלני מצדי... אני מניחה, שאם רופא הילדים בדק אותו, אז אין סיבה לדאגה. יתכן שאף מיותר לפנות לנוירוכירורג, כי לא סביר שבנך יזדקק לניתוח בגולגולת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים