EEG לילד..בן8 האם תקין?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/06/2021 | 08:45 | מאת: מירי

שלום עשיתי בדיקה לבני בן 8 אשמח לדעת מה אומרות התוצאות\ ממצאים פעילות בסיס אחורית סימטרית בתדר 8הרץ, מגיבה לפקיחת עיניים. מידי פעם נרשמו התפרצויות דו צדדיות של זיז גל בהדגשה קדמית דו צדדית, יותר מימין למשך קצר משנייה, ללא שינוי קליני. לא נרשמה האטה מוקדית. בנישום יתר ובגירוי אור: ללא ממצא חריג תודה

מירי שלום, האא"ג לא תקין. התפרצויות זיז גל כמתואר מבטאות פעילות חשמלית לא תקינה של המוח, ומחשידות לקיומה של אפילפסיה. אני לא יודעת להמ שלחו את בנך לאא"ג, אך עליכם לחזור בהקדם לרופא שהפנה אתכם לאא"ג וליידע אותו בממצאים. בהתאם לתלונות שדווחתם עליהן ולתוצאת האא"ג, הרופא יחליט אם אכן מדובר באפילפסיה או לא, אם צריך טיפול תרופתי או לא, ואם צריך בדיקות נוספות או לא. בברכה

16/06/2021 | 22:45 | מאת: מירי

היא שלחה מכיוון שהייתי צריכה אבחון להפרעת קשב וטענה שחשד לניתוקים מה שאני לא שמה לב לזה ממש מקווה שזה לא משהו רציני

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים