בת שנתיים וחצי....תזוזות בזמן שינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/05/2021 | 07:34 | מאת: אמא חרדה

שלום בת שלי בת שנתיים וחצי לפעמים אני מבחינה כאשר היא יושנת מזיזה את אצבעות הידיים שלה או מזיזה את כף רגל זה קורה לחצי שנייה ולא לזמן ארוך או חזרה על אותו תנועה ולא רעד לשניה וזה נעלם כאילו היא זזה מתוך חלום אני אמא חרדית ותמיד יש לי נטייה לצפות ולבדוק אם יש משהו חריג אצל הילדים שלי וכאשר קורה את התזוזות האלהלפעמים היא מתהפכת לצד שני כאילו באמצע חלום האם טבעי שהאדם בזמן שינה תהיה לו דברים כאלה תנועה של אצבעות או כך רגל או למדל זה קןרה בשינה לא עמוקה אשמח להריגע אותי

02/05/2021 | 17:57 | מאת: אמא מודאגת

רוצה להוסיף שלא מזמן נגמלה מהנקה אבל עדיין אוהבת לכניס אצבעות שלה לחזה שלי תוך כדי שינה אז לא יודעת אם תנועות האצבעות קשורות לזה אבל אני מרגישה כאשר מזיזה אותם כאילו היא חולמת והשינה שלה לא עמוקה כי היא מתהפכת בעלי אומר שאני מגיזמה ואין משהו חריג ושכל הילדים זזים בזמן שינה אני בטוחה שזה לא פרכוס כי ראיתי איך מראה פרכוס או רעד ...תודה לך האם ילדים זזים בזמן חלום?

שלום אמא חרדה (או חרדית?), צלמי סרטונים של התנועות שתיארת, ותראי לרופא הילדים שלכם,כדי להחליט אם התנועות נורמליות או פתולוגיות. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים