כאב בפנים אחרי חבלת ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/03/2021 | 04:44 | מאת: דלילה

הי הבת שלי בת 5 נפלה לפני חודש. קבלה מכה בראש והקיאה מספר פעמים. במיון נעשה סיטי ראש שיצא תקין. כמה ימים לאחר מכן התלוננה על טשטוש ראיה לכמה שניות לחודש אחרי המכה התלוננה על כאב בפנים באזור האף או מתחת לעין. מה יכול להיות הגורם והאם נדרש בירור נוסף?

שלום, לא הבנתי את המשפט הבא: "כמה ימים לאחר מכן התלוננה על טשטוש ראיה לכמה שניות לחודש אחרי המכה התלוננה על כאב בפנים באזור האף או מתחת לעין". מה בדיוק קרה, מתי קרה (כמה זמן אחרי הנפילה), וכמה זמן נמשך? וכן לא ציינת מה היה מנגנון הנפילה. אשמח לענות כשאבין מה קרה. עדיף, כמובן, שתפני עם הילדה לרופא הילדים שלכם. הוא מכיר את הילדה, יכול לבדוק אותה, ויש לו גישה למידע רפואי מחדר המיון. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים