שאלה קצת שונה משאר השאלות כאן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

27/02/2021 | 23:35 | מאת: אדם

שלום ד"ר, אני בן 20, סובל מצרבות ולעתים מכאב בחזה, נוטל PPI כל יום. עשיתי בדיקת PH לפני ניתוח לתיקון בקע סרעפתי והניתוח בוטל בעקבות התוצאה. מה הטיפול בוושט רגישה? איך יכול להיות שזה מגיע יחד עם דלקת בוושט?

אדם שלום, צריך להפנות את שאלתך לרופא מומחה לדרכי העיכול, כלומר לגסטרואנטרולוג, או בקיצור - לרופא גסטרו. צרבת ובקע סרעפתי הם לא בתחום התמחותי. נוירולוג עוסק בדברים שקשורים למוח, חוט השדרה, עצבים ושרירים. בהצלחה!

01/03/2021 | 22:52 | מאת: אדם

חשבתי שאני צריך לפנות לפה היות וושט היפרסנסטיב זה בעייה מוטורית עצבית לפי מה שהבנתי. אבל כנראה שטעיתי. התור שלי לרופא גסטרו הוא בעוד המון זמן (וזה עוד בשר"פ) ואני קצת מודאג וכבר מרגיש די אבוד בכל הנושא הזה, ככה שאני רק מחפש מישהו שיסביר אבל לא מוצא לצערי. בכל אופן תודה לך

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים