תינוק בן תשעה חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/01/2021 | 13:02 | מאת: איציק טו

תינוק בן 9 חודש כאשר אני מראה לו צעצוע הוא מרעיד את הידיים רעד ריצוני ומפסיק שמקבל את הצעצוע ,בזמן אחרון הוא מוחץ צעצועים בעצבים וצועק ממאמץ זה צריך בדיקה ומה זה ?

05/01/2021 | 13:04 | מאת: איציק טו

הוא בזמן שהוא מוצץ את הצעצוע הוא צועק חוץ מזה הכול תקין מבחינה התפתחותית

05/01/2021 | 13:05 | מאת: איציק טו

מוחץ לא מוצץ

05/01/2021 | 14:41 | מאת: איציק טו

הידיים רועדות לו ככה זה מאז שהוא תינוק

05/01/2021 | 14:41 | מאת: איציק טו

כשהוא רוצה משהו היידיים רועדות

איציק שלום (או ערב טוב, או כל ברכת פתיחה שתבחר). קח את בנך לרופא הילדים שלכם. הרופא ישאל שאלות ויבדוק את הילד, ויחליט מה צאיך לעשות. חשוב מאד שתראו לו סרטונים שתצלמו בטלפון, שמדגימים את הרעידות. שלום, תודה, בבקשה, בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים