תוצאות בדיקת EEG בהפרעות שינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/01/2021 | 20:48 | מאת: סבטלנה זמקובסקי

שלום! בבדיקת EEG בהפרעות שינה, איך תראה ההפרעה בתרשים? באיזה גלים יהיה השינוי ובאיזה שלב של השינה? תודה רבה רבה!

סבטלנה שלום, אני מניחה שיש ממצאים ספציפיים ב-EEG לכל אחת מהפרעות השינה השונות. כשיש חשד להפרעת שינה, לעיתים נדרש ניטור נוסף במהלך השינה (בנוסף ל-EEG), כגון מדידה רציפה של רוויון החמצן בדם. אני לא מומחית להפרעות שינה,ולכן ממליצה לך להציג את שאלתך לרופא מומחה להפרעות שינה. בברכת לילה טוב ☺

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים