שלום לדר שאלה לגבי תינוק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

13/11/2020 | 21:42 | מאת: לוסי

שלום רב יש לי תינוק בן 8 וחצי חודשים אני לא בטוחה אם הוא התחיל לעשות שלום או לא ואשמח מנסיונך לפי התיאור אם זה נשמע לך שכן או לפחות התחלה היום דני בני משפחה הלכו ואמרו כמה פעמיים ביי בי ונופפו עם היד והוא היה עליי על הידיים שלי ועשה סוג של שלום(פתח וסגר את היד)אבל כשהיד נשארת למטה . זאת אומרת לא הרים ונופף האם יתכן שזה באמת כוונה לשלום? יתכן ויעשה סתם פתאום באמצע היום וזו תהיה הכוונה שלו?

לוסי שלום, בגיל 8.5 חודשים תינוק לא מצופה לדעת לנופף לשלום. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים