תינוק בן 9 חודשים....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

12/11/2020 | 13:24 | מאת: מורן

שלום רב יש לי תינוק בן 9 חודשים כשמרימים אותן במצב של פנים מול פנים שהגוף "באוויר" או כמו שעושים לתינוק אווירון ומרימים אותו למעלה אז התינוק שלי אף פעם לא מסתכל הוא יסתכל לצדדים או לכל מקום אחר אף פעם לא על האדם שמולו זה תקין?

מורן שלום, יתכן שכשאת מרימה את בנך למנח של פנים מול פנים, את מחזיקה אותו קרוב מדי והוא רואה את פנייך פעמיים או מטושטש, ומעדיף להסיט את מבטו הצידה. יתכן שכשאת מרימה אותו במנח אווירון הוא נבהל ומסתכל לצדדים כדי להבין את מיקומו בחלל. אם כל שאר הזמן הוא יוצר קשר עין תקין, מחייך וצוחק, ומשמיע קולות - נשמע לי שהוא תקין. אבל כמובן שאי אפשר לקבוע אם "זה תקין" בלי לראותו. לכן פנו לרופא הילדים שלכם, שיוכל להתרשם מבנך במנחים השונים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים