תינוקת והתייעצות אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/06/2020 | 16:59 | מאת: להב

היי דר תינוקת בת 4 וחצי חודשים מגיל חודש בערך שמתי לב שיש לי קושי ביצירת קשר עין הוא מאוד קצר יש קשר עין אבל נמוך אני יודעת ודאי שהיא מתעניינת בצעצועים יותר מאשר פנים וזה מה שמאוד מלחיץ אותי אחות טיפת חלב ופיזותרפיסטית ראתה ובדקה לדקה ואמרה שהכל בסדר. האם נראה לך לפי התיאור שיש עוד מקום לבדיקת עיניים או רופא?

להב שלום, אחות טיפת חלב ופיסיותרפיסטית הן נשות מקצוע מיומנות ועם ניסיון בהתפתחות של תינוקות. כך שאם מדובר בילדתך ראשונה ואין לך ניסיון קודם עם תינוקות, תתייעצי עם רופא הילדים שלכם. אם זאת לא בתך הראשונה, ובהשוואה לילד קודם שלך את בטוחה שקשר העין לא תקין, אז כדאי להתייעץ עם רופא עיניים וצוות התפתחותי נוסף. שתפי את האחות והפיסיותרפיסטית בדאגה שלך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים