שלום דר שאלה לגבי תינוק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/06/2020 | 18:29 | מאת: תמר

היי דר יש לי תינוק בן 4 חודשים כבר מגיל חודשיים בערך שמתי לב שהוא לפעמיים נתקע במבט כמו שקורה לנו המבוגרים שאנחנו פתאום בוהים והמבט תקוע לכמה שניות. אם אני נוגעת לו בפנים או עושה עם היד ליד אז זה משתחרר לו . אז זה קורה לתינוק שלי די הרבה פעמיים במהלך היום האם תקין? מה יכול להיות?

תמר שלום, מבט בוהה למספר שניות יכול לנבוע מכך שבנך מסתכל על משהו (תקין) או מניתוק פרכוסי-אפילפטי (לא תקין). לא ניתן לענות לשאלתך במסגרת הפורום ומבלי לראות את הילד ואותך. כדי להבין במה מדובר עליכם לפנות לרופא הילדים ולהסביר לו פנים מול פנים מה בדיוק קורה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים