מרפד אחורי לתינוק שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

18/06/2020 | 15:54 | מאת: חן

היי דר יש לי תינוק בן 4 חודשים שמתי לב שיש לו כזה חלק רך מאחורי הראש קראתי על זה קצת והבנתי שיש מרפס אחורי לא יודעת אם בדקו בטיפת חלב או משהו אבל יתכן והוא עדיין פתוח? זה לא מרגיש בהרגשה שממששים כמו המרפס הקדמי זה מרגיש כזה יותר רך יכול להיות שבלי קשר החלק האחורי בראש של התינוקות יכול להיות רק יותר?

חן שלום, אכן, כנראה שמיששת את המרפס האחורי. אאם מיששת אזור שהוא רך מאד ובולט - גשו להיבדק אצל רופא הילדים, כדי לשלול חסר בעצם הגולגולת. בבקשה בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים