שאלה לגבי תינוק תודה דר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/06/2020 | 18:48 | מאת: חנית

שלום רב שאלה דר הרופא איבחן לבני בן 4 חודשים טונוס נמוך בחגורת כתפיים ומעט הד לג הוא אמר שזה ממש קל ורק שם. הלכנו לפיזותרפיה והיא אמרה שרןאה רק הד לג וזה קןרה שיש הקף ראש קצת גדול(אחוזון 90)וזה קורה שיש היקף ראש טיפה גדול וכרגע היא לא רואה עוד בעיה. היינו אצל הרופא שוב ושוב אמר שחלש בחגורת כתפיים מעט ושבעקרון לא רואה משהו חריג וכרגע לא צריך לעשות כלום ולהשכיב הקבה על הבטן. האם לפי התיאור נשמע לך תקין שצריך לחכות ולבוא לביקןרת עוד חודש? כפי שנאמר לי תודה רבה

חנית שלום, אם רופא הילדים בדק את בנך פעמיים ושלל בעיה משמעותית, וגם הפיסיותרפיסטית לא מודאגת, אז נשמע לי שבהחלט אפשר להמתין לבדיקת המעקב. בינתים כדאי לעבוד איתו בבית כפי שהנחו אותך הרופא והפסיותרפיסטית. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים