ילד בן שנה עם טיקים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

23/05/2020 | 15:50 | מאת: רוז

שלום, בני בן השנה החל לעשות טיקים (לא בטוח שזאת המילה הנכונה). זה נראה כמו צמרמורת, מן משיכת כתפיים ותזוזה של הגוף. זה החל אתמול והיה מספר רב של פעמים ולכן כבר זה לא הגיוני שזה צמרמורת. היום זה קרה אבל ממש מעט פעמים. לפני כשבוע היה לו 40 מעלות חום במשך יומיים (ויראלי) ובחום גבוה היו לו מצמוצי עיניים- לא יודעת אם יש קשר בין הדברים. (המצמוצים פסקו). חוץ מזה, הילד חיוני לגמרי, משחק, אוכל, מבין. האם עליי לגשת לבדיקה? אם כן אצל מי? אתמול מאוד נלחצתי ואני חוששת שיש משהו שאנו מפספסים. תודה רבה על המענה.

רוז שלום, אם לדברייך את מאד לחוצה וחוששת שיש משהו שאת מפספסת, אז כן, עלייך לגשת לבדיקה. בגיל 0 עד 18 יש לגשת לרופא הילדים, ומגיל 18 שנים יש לגשת לרופא המשפחה. בברכה

24/05/2020 | 08:23 | מאת: רוז

תודה על המענה, אשמח האם מה שתיארתי נשמע לך כמו בעיה מוכרת או משהו שצריך לגשת לבדיקה? אציין כי הוא מתפתח באופן תקין.

צריך לראות את הילד, ןרצוי עם ס רטונים של האירועים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים