תינוק בן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

08/05/2020 | 09:38 | מאת: לינור

היי דר יש לי תינוק בן חודשיים וחצי יש לי שאלה לגבי המיקוד מבט שלו הוא כן ממקד מבט ואפילו ממש מקשיב ו"מדבר"(ממלמל)איתי ומחייך בצורה מאוד איכותית וטובה אבל יש הרבה פעמיים שהוא כאילו מתעלפ ממני ובורח מהר עם המבט זה קןרה גם בתנוחות מסוימות נגיד שאני מאכילה אותו לרוב או שבעלי עושה לו גראפס ואני באה מאחוריו הוא לא ימקד מבט יש לו קטע גם שהוא מסתכל הרבה למטה כאילו מנסה לראות משהו ברגליים שלו ואז העיניים חצי עצומות ולא נפתחות ממש או שהוא מרבה להזיז את העישונים לכל מיני כיוונים גם שמשחק באוניברסיטה יסיט הרבה את המבטים לכל מיני מקומות כשהייתי אצל אחות טיפת חלב אמרתי לה את זה והיא בדקה אם עוקב אחריה ושמה לו תמונה עם פרצוף ואמרה שממקד ועוקב יפה אבל אני אמא שלו ואני מרגישה שאולי יש משהו כי ראיתי את אחיינית שלי שכמעט בגילו והיא יותר מביטה כמותית האם לפי התיאור נראה לך שאני צריכנ לבדוק יותר לעומק?

לינור שלום, למרות שהתיאור מפורט, קשה לי לקבוע במה מדובר. אם את עדיין חוששת, פני לרופא הילדים שלכם כדי שיבדוק את בנך. תודה? בבקשה...

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים