הכנסת ידיים לפה שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/05/2020 | 04:09 | מאת: ליהי

שלום דר היתי בת 11 שבועות התחילה להכניס ידיים לפה לפני זמן קצר אבל שמתי לב שמכניסה לפה רק יד אחת ואוכלת אותה האם אמורה גם להכניס את השנייה או שתקין? או לחכות עוד קצת?

ליהי שלום, אני מניחה שאת מתכוונת לשאול אם היד השניה יותר חלשה: אם היא מניעה את היד השניה באותו כוח ולאותם טווחי תנועה אז נראה שאין בעיה. אם נראה לך שיש הבדלים בכוח בין שתי הידיים, ויד אחת חלשה לעומת השניה או לא מגיעה לאותם טווחי תנועה - אז פנו לרופא הילדים שלכם. תודה? בבקשה...

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים