חיוך של תינוק האם תקין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/04/2020 | 10:55 | מאת: מיכל

היי דר בני בן 6 שבועות אני חושבת שעוד לא התחיל לחייך ממש הכוונה שיצא לי לראות אותו מחייך אליי כמה פעמיים בודדות אבל לא יודעת אם זה ממש במכוון לפעמיים מחייך למובייל או סתם שהוא מסתכל לאנשהו האם תקין?

מיכל שלום, בגיל חודש וחצי עדיין מותר לתינוק לא לחייך חיוך סוציאלי, כלומר, חיוך בתגובה לחיוך שלך. אם בנך ממקד מבט ומסתכל ישר לתוך עינייך, וגם עוקב במבט ימינה ושמאלה, זה בסדר. אם הוא לא יחייך תוך 2-3 שבועות - גשו איתו לטיפת חלב או לרופא הילדים. חג שמח!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים