חשש מנזק עקב חשיפה לחומר כימי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

03/02/2020 | 17:07 | מאת: נעמה

היי אני בת 15 וכשהייתי קטנה משהו לפני שבע שנים בערך נחשפתי לk300 בגלל שהיו לי כינים ואמא שלי שמה לי את זה על הראש. אני זוכרת שזה שרף לי מאוד אבל כמובן שמיד שטפנו את זה... האם זה יכול לגרום חס וחלילה לנזק או למחלה כלשהי? אני נורא מפחדת. יש לציין שלפעמים אני סובלת מכאבי ראש אבל כבר נבדקתי אצל כמה נוירולוגים והם לא ראו לנכון לשלוח אותי לצילום. אני ממש חוששת שהחומר כימי הזה יגרום לי לנזק :(

03/02/2020 | 17:08 | מאת: נעמה

שכחתי לציין אני לא יודעת אם זה כל כך קשור אבל יש לי גם קפיצות שרירים לפעמים אבל הנוירולוגים יחסו את זה לחרדה ולמתח נפשי

נעמה שלום, אינני יודעת מה השפעת החומר שהושם על ראשך. אמנם זה היה רעיון לא מוצלח, אבל מיד שטפתם את החומר, והרבה שנים עברו מאז וכלום לא קרה. כך שנראה לי שאפשר להירגע. אם את עדיין מודאגת, כדאי שתבררי עם מרכז רעלים (כגון בבית חולים רמב"ם, ואולי יש מרכזים נוספים בבתי חולים או פורומים אחרים). לגבי כאבי הראש וקפיצות השרירים: אם נבדקת ע"י מספר נוירולוגים, וכולן חשבו שאין בעיה, אז כנראה שאת בריאה. אם את עדיין מודאגת, כדאי שתפני להערכה של פסיכולוג נוער כדי לברר אם יש לך חרדה, ולטפל בהתאם. בברכה

06/02/2020 | 15:58 | מאת: נעמה

תודה רבה לך

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים