שאלהילד בן 5.5......

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/01/2020 | 17:18 | מאת: לימור

בשנה האחרונה בכל פעם שהוא משועמם או לחילופין נרגש מידי או בזמן המתנה – מתחיל "לקרקר" בקול רם או שממציא מילים בג'יבריש מעבר לכך הוא מתאפיין לעיתים בחוסר ריכוז, קושי להתארגן קוגנטיבית (למידת חומר חדש) נראה שהוא ברמה סבירה בהחלט הקולות שהוא משמיע הם אלו שבעיקר מפריעים (בהמשך נעשה אבחון קשב וריכוז) אודה לחוות דעתך

לימור שלום, אני מציעה שתשאלי אותו ברוגע למה הוא משמיע את הקולות הללו, תסבירי לו שהם מפריעים לך, ותציעי לו חלופה שקטה יותר. במקביל, פני להדרכת הורים ע"י פסיכולוג/ית או עובדת סוציאלית לגיל הרך. אם יש חשד לקשוי בריכוז ובאירגון - פנו למכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלכם. תתבקשו למלא שאלון הורים ולהביא שאלון מהגננת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים