ילדה בת חודשיים נפלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

25/12/2019 | 09:35 | מאת: עינב

בוקר טוב. אתמול בלילה הבת שלי בת החודשיים נפלה מהמיטה. גובה המיטה 50 ס"מ. הילדה חיונית מחייכת מתקשרת מגיבה אין שקע מאחורי הראש עוקבת אחרי תנועות שעשיתי לה. השאלה היא אם בכל זאת לגשת להבדק? אני לא רוצה להכניס אותה למיון איפה שכל המחלות

עינב שלום, תינוקת בת חודשיים שנפלה ממיטה צריכה להיבדק מיד ע"י רופא ילדים. לא למחרת בבוקר. אני מניחה ששאלתך נשאלה מאוחר מהרצוי, ושתשובתי מגיעה מאוחר אף יותר, אבל... רק בת חודשיים - לא להשאיר על מיטה ללא השגחה צמודה עם שתי העיניים על התינוקת, ואם חס וחלילה תינוק נפל מהמיטה - לפנות לרופא. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים