רעד בראש ללא איבוד הקרה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/12/2019 | 20:28 | מאת: ח.ה

בת 8 חודשים תנועות קצרות של רעד בראש ללא איבוד הכרה..זה מתרחש פעם עד שלושה פעמים ביום ולפעמים לא! מה ההסבר..והאם צריך המשך בירור ותסומת לב? תודה

מנומס להתחיל עם "שלום", אז... שלום. אי אפשר לענות על שאלתך מאחר וחסרים פרטים רבים, הם לגבי תנועות הרעד והן לגבי הרקע הרפואי המלא. מה אמר רופא הילדים שלכם? בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים