תזוזה של הראש לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/12/2019 | 22:03 | מאת: תינוקת בת שנה

יש לי תינוקת בת שנה בתקופה האחקונה שמתי לב שהיא עושה מנעין טיקים לא רציונים בראש מעין קפיצה כזאת של הראש..זה קורה לה מידי פעם.. אני מאוד לחוצה מזה ... ממה זה יכול לקרות? לצערי זאת ילדה שסובלת מבעיות נשימה ככה שהיא מתאשפז המון

לרוץ לרופא הילדים מחר. בבקשה

03/12/2019 | 21:12 | מאת: בת שנה

הוא נתן לנו הפנייה לeeg וניורולוג למה אפשר לומר

03/12/2019 | 21:56 | מאת: בת שנה

האם זה יכול להיות אולי תופעות של התרופות שהיא מקבלת היא לוקחת פלקסוטייד 125 פעמיים ביום 2 לחיצות ואזניל 3 פעמים בשבוע ולפני חודש אושפזה בטיפול נמרץ עקב מצב נשימתי ששם העמיסו עליה אנטיביוטיות שונות וסטראואידם ומגיל 4 חודשים היא מקבלת סטראואידם עקב קוצר נשימה ואנטיביוטקות עקב דלות ריאה חוזרות

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים