eosinophilis עולה בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

25/10/2019 | 17:15 | מאת: שירה

בזמן האחרון בבדיקות דם ה eosinophilis עולה ועולה וזה בדיוק מתאחם בזמן לאחר החלפת התרופה לאפילפסיה שהוחלפה לי ומאז זה התחיל לעלות האם יכול קשר יש לי בקרוב תור אצל הנירולוג וטראה לו אבל יכול להיות קשר כי כרגע אין בעיה אחרת או כדור אחר שלוקחת שיכול להשפיע על זה ואין שום העיה רפואית כרגע כל שאר הבדיקות תקינות אבל זה כבר פעמים במגמת עלייה.

שירה שלום. כפי שהסברתי לך מספר פעמים בעבר - את צריכה להפנות את כל השאלות האלו לנוירולוג שלך ולא לרופא בפורום שלא מכיר אותך. תודה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים