בת 10 חודשים עמדה ונפלה אחורה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/10/2019 | 21:11 | מאת: נטלי

מועדים לשמחה! הבת שלי 10 חודשים. התחילה לעמוד. אני איתה בארבע עיניים. אבל הפעם כנראה לא שמתי לב. הקטנה עמדה ונפלה לאחור. היה בום . היא בכתה. לקחתי אותה לידיים. היא ינקה. ולאחר מכן לקחה בקבוק. היא שיחקה רגיל. נרדמה אחרי 3 שעות מהנפילה. אני לא שקטה האם הכל בסדר איתה? תודה

נטלי שלום, אם משהו יהיה לא בסדר איתה (הקאות, תיאבון ירוד, כאב חריג, שינוי התנהגות, או כל שינוי אחר לרעה במצבה) - פנו לרופא הילדים. בברכת חזרה לשגרה שמחה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים