מקרה מוזר שקרה לי אתמול בלחץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/09/2019 | 00:17 | מאת: אלרועי

שלום שמי אלרועי נתקלתי במשהו שמטריד אותי אני בתקופת לחץ אבל אתמול הייתי באוטו ואז היה לי מעין סגירה ופתיחה של העניים מהר ועייפות קשה העניים נסגרו ופתאום ראיתי מאין הבזק לבן של אור ופתחתי את העניים לפעמים גם מופיע לי מאין לחץ בראש מאחורה לא חזק בכלל ועובר תוך כמה דקות מה זה יכול להיות? האם יש חשש לגידול? האם יכול להיות מלחץ? תןדה אלרועי

אלרועי שלום, חסרים הרבה מאד פרטים בסיפור, כך שאני לא יודעת לומר לך במה מדובר. לגבי האירוע של ראיית הבזק בזמן עייפות - מדובר באירוע חד פעמי וקצר. ולגבי הלחץ באחורי הראש - יתכנו מספר סיבות. נראה לי שאין סיבה להילחץ, אבל בהחלט כדאי לפנות לרופא הילדים או לרופא המשפחה (אם אתה צעיר מגיל 20 - לפנות עם אחד ההורים, רצוי עם אמא שבדרך כלל יודעת יותר פרטים על ההיסטוריה שלך ושל המשפחה המורחבת). בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים