מבטים מטזרים ולא גלגול ומצמוץ בעניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/09/2019 | 15:49 | מאת: ילדה בת 3

שלום לך אנחנו ראינו בשבועיים האחרונים משו מוזר שהילדה עושה אחרי שנכנסה לגן חזרה חולה ואחרי כמה ימים התחילה לפתח תנועה בעניים כאילו שהיא מביטה למעלה לשנייה ונעלם בהתחלה ראינו את זה כמה פעמים היום היא עושה את זה רק שניות לפני שהיא נרדמת יכול להיות שזה טבעי ורק עכשיו ראינו את זה הינו במיון בדק אותה נורולוג של ילדים ואמר שזה טיקים רופא משפחה אומר שזה בגלל המחלה ושזה יעבור אשמח לעדכונך כי לא מצלחים להירגע

שלום, קשה לי להבין את הכתוב כי כתבת שש שורות ברצף וללא סימני פיסוק. אם הבנתי נכון, לבתך יש תנועות עיניים כלפי מעלה. אין באפשרותי להרגיע אתכם כי לא בדקתי את הילדה, וכן חסרים לי פרטים. אבל בדקו אותה רופא משפחה, רופא ילדים במיון ונוירולוג ילדים, והנוירולוג התרשם שמדובר בטיקים. שנה טובה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים