מפחד מגידול בראש מה לעשות ללכת ל CT או לא

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

18/09/2019 | 00:23 | מאת: ירדן

אני ילד בן 16 ואני מרגיש כמו נימול בלחי ימין ולפעמים גם בשמאל או לחי תפוסות כשה כאילו שריר מתוח שם. ונגיד אם אני מסתכל על משהו הרבה זמן אני מרגיש כאילו המוח שלי זז אבל אם נגיד אני לא חושב על הנימול ועל התזוזה אני לא מרגיש את זה אני מפחד נורא למרות שהלכתי לנוירולוג 3 פעמים פעמים לפני 2 חודשים ופעם אחת לפני כמה ימים שכולם אמרו שהכל בסדר ובכלל לא הבינו מה אני מחפש שם אני צריך לעשות צילום CT או לא כי אני מפחד מקרינה גם עשיתי בדיקת קרקעית עין הבנתי שזה לא שולל גידול למה זה

מנומס לפתוח ב"שלום", אז... שלום. אין טעם להיות מודאג. אם שלושה נוירולוגים שונים חושבים שאין בעיה, אז כנראה שהם צודקים. אם אתה בחרדה - כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר ילדים. בכל מקרה, חשוב שההורים יהיו מעורבים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים