תוסף לריטלין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/11/2010 | 12:27 | מאת: עמית

בני בן 10 לוקח קונצרטה 54 מ"ג, עקב העלאת משקל אני אמורה לשנות לו את המינון. קראתי במגזין לאשה שיצא תוסף שנקרא זום, מחקר שנעשה ע"י בית חולים גהה ושם מצוין כי ניתן לתת את התוסף יחד עם הריטלין שאמור להרגיע את ההיפרקטיביות. השאלה, האם זה בסדר במקום להעלות את המינון של הריטלין, לתת לו את התוסף הזה והאם תהיה לשניהם את אפקטיביות?

עמית שלום, אין לי נסיון עם המוצר זום ולא קבלתי מידע מחקרי על יעילותו ובטיחותו. אני ממליצה לברר עם עורכי המחקר או בפורום קשב וריכוז. בברכה

26/11/2010 | 14:13 | מאת: י

Zoom הינה תרכובת ייחודית (Sharp-PStm-Platinum) המבוססת על שילוב ייחודי של פוספטידיל-סרין ואומגה 3. פעילות התרכובת בהקלה על מגוון מתסימיני הפרעות קשב וריכוז בילדים נבדקה במחקרים קליניים.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים