כאבי ראש וצוואר בת 17 וחצי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/08/2019 | 13:25 | מאת: שיר

שלום, מלפני כמה ימים התחילו לי כאבי ראש בצד השמאלי של הראש אני מרגישה את הכאב באיזור הרקה השמאלית, מאחורי האוזן ובצוואר בצד שמאל( בין החיבור של הראש לצוואר למטה) אני מרגישה שהכאב מתגבר או מתחיל כשאני נוגעת באותו איזה כואב בצוואר( יש לציין שהכאב בצוואר מרגיש כמו כאב שהצוואר תפוס) כאבי הראש האלה עושים לי לפעמים גם בחילה אני די לחוצה ולא יודעת אם זה טבעי שהכאב יוקרן מהצוואר והאם זה אכן יכול לקרות כי הצוואר בצד שמאל תפוס אשמח שתרגיעי אותי, תודה מראש

26/08/2019 | 13:26 | מאת: שיר

חשוב לי להוסיף שכשאני נוגעת ברקה בזמן שיש לי כאבים אני מרגישה דופק

שיר שלום, מטרת הפורום היא לא להרגיע, אלא לכוון בנושאים רפואיים. כדאי שתפני עם אחד ההורים לרופא הילדים/משפחה שלכם. הרופא ישאל שאלות, יבדוק אותך, ורק על סמך אלה יוכל לתת לכם המלצות. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים