כאבי ראש מתמשכים ואוורורו

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/08/2019 | 22:46 | מאת: בודק

מאז שנות צעירותי, היו לי כאבי ראש תכופים מהרגיל, ובשנים האחרונות זה התחזק, הדרך היחידה למנוע כאבי ראש כמעט תמידיים היא בכך שאני שותה מים קרים בתכיפות ועם בקבוק צמוד, ולעת לעת (לפחות 3 פעמים ביום) לוקח מסטיקים וכדומה כדי לאוורר את הפה ובכך את הראש. בהנחה שהבעיה היא לא בעיניים, ולא הייתה שימת לב לבעיה מיוחדת בבדיקות דם, האם יש לך רעיון לסיבה שגורמת לכך? בנוסף, לקראת צבא (18), בפרופיל קרבי, מכירה דרכי התמודדות ועזרה? תודה רבה.

שלום? שלום. מסרת מעט מאד פרטים, ועם המידע הכתוב לעיל לא ניתן לאבחן או להמליץ. ההתייחסות היחידה שאפשר להניח היא, שלעיסה מוגזמת של מסטיקים עלולה לגרום לכאב ראש שמקורו בהפעלת-יתר של השרירים סביב מפרק הלסת. אני מציעה שתקבע תור לנוירולוג, ובמקביל תפסיק ללעוס מסטיקים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים