נפילת תינוק בזמן החלפת חיתול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/07/2019 | 16:31 | מאת: אילנה

שלום רב! אסור להגיד : "לי זה לא יקרה" היום בבוקר בתי בת 7 חודשים נפלה ממיטת ההורים (60 ס"מ) בזמן החלפת החיתול. ללא אובדן הכרה וללא הקאות. היא בכתה ממש קצת. תוך שעה וחצי הייתי איתה במיון ילדים. היא עברה בדיקה חיצונית , ידנית. במהלך שהותה במיון היתה עירנית חיונית. תוך שעה שיחררו אותנו הביתה. מאז הנפילה עברו 7 שעות ללא הקאות. אני מאוד מודאגת. היא אכלה רגיל. האם יכולים להופיע סימנים כלשהם מהנפילה עם הזמן? תודה מראש

אילנה שלום, אם לא קרה כלום עד עכשיו, סביר שלא יקרה גם בהמשך. אך בימים הקרובים תשגיחו עליה יותר צמוד, ואם יש שינוי לרעה במצבה - פנו שוב לרופא הילדים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים