פולסים חשמליים אצל תינוקת חצי שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/07/2019 | 22:29 | מאת: נעמה בן יצחק

תינוקת בת חצי שנה. נראה שעומדת להוציא שיניים. לעיתים, במיוחד בשעות הערב כאשר אוכלת מבקבוק - לועסת את פטמת הבקבוק ולעיתים בזמן הנשיכה היא מתכווצת וננעלת כאילו עבר בה חשמל. לא קורה בשום סיטואציה אחרת. רק בזמן נשיכת הבקבוק. רופא המשפחה ראה סרטון וטען כי היא ״משחררת חשמל״ כי משהו מציק לה ולא ראה סיבה לדאגה. אשמח לחוות דעת נוספת

נעמה שלום (פותחים ב"שלום"). קשה לי להתייחס לאירועים בלי לראותם בסירטון או על ידי הדגמה. יש חשיבות רבה להבין בדיוק מה קורה שם - במצב ההכרה, בעיניים, בפנים, בגו, בגפיים, בצבע, בתגובה למגע וקול, ועוד. תצלמו אירועים בסירטונים מזוויות שונות ותראו שוב לרופא. בבקשה, בברכה

13/07/2019 | 20:05 | מאת: נעמה

שלום דר הלוי ותודה על תגובתך. רופא המשפחה ראה את הסרטון ובכל זאת לא מודאג כלל. מצרפת כאן רואים בבירור את הנל אשמח לתגובתך .

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים