טיקים טורט בלגן שיש לי כבר בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/05/2019 | 21:45 | מאת: אמא

איילת ערב טוב .איילת יש לי בן בן 3.5 שכבר שהיה יותר קטן ראיתי ששחקן פוקר הוא כבר לא יהיה כל פעם שמשחק היה יוצא מהארון היה מתרגש אבל אני חשבתי שכל הילדים כך. אבל מגיל 2.5 בערך הטיקיים שהיו רק בפה עברו גם לידים הטיק הוא או ששתי הידים ביחד התחברות באצבעות או שרק יד אחת שבה האצבעות מתהגרפות. הוא גם מתרגז על שום דבר רציני ואז הוא ממש בוכה זה יכול להיות גם חצי שעה של בכי וצעקות ולפעמים גם זורק את הגוף . הוא מאוד אוהב לשחק עם מעליות אני הולכת איתו לקניון בשביל משחק עם המעליות והמדרגות הנעות או הדלתות החשמליות יכול לשחק איזה שעה ואין שום דרך לגרור אותו משם רק שהוא מחלית שדי . לגיסי יש טורט אני לא יודעת מה זה ? יכול להיות שגם לבן שלי יש טורט או משהוא אחר ? אני אשמח לשמוע ממך בקרוב

שלום, את צריכה לפנות לרופא הילדים שלכם ולהסביר לו מה יש לבנך ומה החששות שלך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים