כאב ראש וטיקים ילד בן 8

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/05/2019 | 22:19 | מאת: אופיר

שלום ד"ר איילה בני בן ה 8 סובל מטיקים בעין ימין,כאשר הוא מבצע זאת הוא גם מוציא לשון וזאת במשך החודש האחרון הטיקים האלה קיימות לעיתים רבות במהלך היום . בנוסף בחודש וחצי האחרון הוא סובל מכאבי ראש כמעט מידי יום בעיקר בבוקר ובערב . הילד עבר בדיקת שקיעת עיניים ונמצא תקין . אשמח לדעת מה כדאי לעשות ומה עמדתך ? תודה רבה

אופיר שלום, כדאי שתגיעו להערכת נוירולוג ילדים בהקדם, עם מדידת דופק ולחץ דם, יומן כאבי ראש (תאריך ההתקף, כמה זמן נמשך, והאם היו תלונות נוספות בזמן כאב הראש), צילום סירטון של הטיקים (אם אפשר), ובדיקת רופא עיניים מלאה (לכל מדורי העין, לא רק קרקעית). בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים