כאבי ראש חמורים אובחנתי עם מיגרנות ללא טיפול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/05/2019 | 20:42 | מאת: דבורה

שלום. אני מקווה שתוכלי לעזור לי. יש לי תור לנירולוגית בעוד חודש וחצי בשניידר. יש לי כאבי ראש כל יום כל היום כאבים חזקים שמלווים בבחילות וסחרחורות קלות עד בינוניות הייתי לפני יותר מחצי שנה אצל נירולוגית שאיבחנה אותי עם מיגרנות אך אני ללא טיפול. לפני חצי שנה התעלפתי לכמה שניות עקב ירידה פתאומית בלחץ דם. קיבלתי מכה חזקה בראש שאחר כך כאבה לי ימים ובכאבי ראש החמירו מאז. מעבר לכך לפני חודשיים וחצי לערך עליתי על האוטובוס בדרך הביתה ופתאום לא זכרתי באיזו תחנה לרדת. באתי לשאול את הנהג עם הוא מגיע לתחנה שאני צריכה ושכחתי איפה אני צריכה לרדת. דיברתי עם אמא שלי אבל גם כשהזכירה לי עדיין הרגשתי כאילו אני לא יודעת איפה אני צריכה לרדת. והייתי מבולבלת מנסה להבין מה קרה עכשיו התור לשניידר הוא עוד חודש ןחצי, מה אני יכולה לעשות בינתיים? לא יעזור שאביא הפניה דחופה כי גם ככה התור עוד חודש וחצי אבל יש לי כאבי ראש מטורפים. מה לעשות בינתיים? איך לשרוד את זה עוד חודש וחצי??

דבורה שלום, תפני לרופא הילדים שלך, שישלח מייל דחוף לנוירולוגיה בשניידר כדי שיקדימו את התור שלך לשבוע הבא. בינתים: 1. קחי תרופות נגד כאבים. 2. תנסי שבועיים להימנע לחלוטין מגבינה צהובה, קפה, קולה, מאכלים משומרים או עם מונוסודיום גלוטמט, ושוקולד ומוצרים עם קקאו. 3. תגיעי לביקור אצל הנוירולוג עם בדיקת רופא עיניים מהחודשיים האחרונים ועם מדידת דופק ולחץ דם. בברכה

09/05/2019 | 22:11 | מאת: דבורה

ערב טוב ותודה על התשובה יש לי יום ראשון הבא תור לרופאת משפחה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים